Bekader is opgericht in 1983 en bestaat in 2023 dus 40 jaar. Ons 8e lustrum willen we daarom groots vieren met onze hele achterban alumni, huidige studenten en staf van de bedrijfskundeopleidingen van de UT.

Het thema van ons lustrumevenement is: ‘Impact maken met Sociaal Ondernemerschap’.  We willen sociaal ondernemers een podium geven met hun beeldbepalende doelen én prestaties. Onze sprekers en panelleden:

  • Johan Vollenbroek van MOB Mobilisation
    Heeft de overheid gedwongen zich te houden aan haar eigen wetten en afspraken.
  • Dennis Karpes van Justdiggit en Dance4Life
    Maakt Afrika weer groen en biedt lokale bevolkingen een menswaardig bestaan.
  • Sjaak Vink van Everyone.org
    Werkt aan “a healthier world for all” en bedoelt daarmee ook echt ‘iedereen’.
  • UT-alumnus Aard Groen gaat ons vertellen hoe de wetenschap kijkt naar sociaal ondernemerschap en hoe dat zich onderscheidt van ‘gewoon ondernemerschap’.

Als Master of Ceremony en interviewer hebben we Dolf Jansen bereid gevonden op te treden als criticaster, nar en filosoof. En als of dat allemaal nog niet genoeg is, zal Bartenders Reunion Band onze avond feestelijk omlijsten met pure rock & roll en ‘gouwe ouwen’.

Dat allemaal gaan wij doen in hartje Utrecht in Geertekerk van Heirloom Venues op donderdagavond 19 oktober. Geef je snel op via aanmelden want we verwachten veel interesse en vol = vol. Dit gaat trouwens echt een avondje uit worden dus partners zijn welkom en trek je mooie pak maar aan.

 

Lustrumcommissie 2023

Wieneke, Jan, Jelle, Gershom en Bram

Comments

Log in to read and post comments